Επιστροφή Σόουζα στον Άρη

Επιστροφή Σόουζα στον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή Σόουζα στον Άρη

bet365

Έπειτα από διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, ο Ούγκο Σόουζα επέστρεψε στο πρόγραμμα των προπονήσεων του Άρη.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία λίγη ώρα αργότερα θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Τρίπολη. Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Ο Ούγκο Σόουζα, που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου, από την πλευρά του, προπονήθηκε κανονικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα