Χιμένεθ: «Οπαδός της ΑΕΚ για πάντα» (pic)

Χιμένεθ: «Οπαδός της ΑΕΚ για πάντα» (pic)

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Οπαδός της ΑΕΚ για πάντα» (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλάει στο match programme του αγώνα με τον ΟΦΗ και εκφράζει τον μεγάλο του ενθουσιασμό που επέστρεψε στην ΑΕΚ, την οποία έχει πάντα στην καρδιά του ως οπαδός της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media με την προαναγγελία της συνέντευξης του Χιμένεθ στο match programme του αγώνα με τον ΟΦΗ:

Με άρωμα Μανόλο Χιμένεθ το ηλεκτρονικό match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αυριανό (15.00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα ανέβει το πρωί της Κυριακής στο site και στα social media της ομάδας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Ισπανός τεχνικός σχολιάζει τους οχτώ κύριους σταθμούς της οχτάχρονης σχέσης του με την ΑΕΚ με τις τρεις θητείες στον πάγκο της.

«Αποφάσισα σχετικά εύκολα να επιστρέψω και πάλι, γιατί όταν έφυγα είπα ότι αν κάποια μέρα η ΑΕΚ με χρειαστεί, εγώ θα είμαι και πάλι εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι πιστός οπαδός αυτής της ομάδας, όπως το ίδιο ισχύει και με τη Σεβίλλη… Είμαι έτσι σε ολόκληρη τη ζωή μου! Τις αποφάσεις τις παίρνω με την καρδιά μου, δεν σκέφτομαι πολύ πριν κάνω κάποια πράγματα και αυτό μου βγαίνει σε καλό και προχωράω! Αν κάνω κάποιο λάθος, ζητάω συγγνώμη, αλλά πάντα εγώ ενεργώ με την καρδιά μου. Και αισθάνομαι επίσης ότι η ΑΕΚ είναι οικογένειά μου»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα