Τα «λάθη που απαγορεύονται στην Τούμπα» και η φόρτιση για τα παιδιά της Θύρας 7...

Δημήτρης Τομαράς
Τα «λάθη που απαγορεύονται στην Τούμπα» και η φόρτιση για τα παιδιά της Θύρας 7...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει ανάλυση βίντεο για την αμυντική και επιθετική τακτική του ΠΑΟΚ με την επισήμανση να μην γίνουν τα λάθη του ματς του α' γύρου. Η φόρτιση της ομάδας και η... υπόσχεση για τα παιδιά της Θύρας 7.

Οι σχετικές συστάσεις του Μαρτίνς ήταν για τα «λάθη που απαγορεύονται στην Τούμπα. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε τα ίδια λάθη με το ματς του α' γύρου όπου ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε τον αγώνα». Εκτός από το βίντεο και τις σχετικές αναλύσεις για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός από τον Ίβηρα για την άμυνα και την επίθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα αποδυτήρια αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας έγινε πολλή κουβέντα για τα θύματα της Θύρας 7. Ότι όλοι στην ομάδα οφείλουν για αυτά τα παιδιά να τα δώσουν όλα. Κάτι σαν μία υπόσχεση νίκης στην μνήμη των θυμάτων της 8ης Φλεβάρη του 1981.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα