ΑΕΚ: Σιμόες επίσημα μέχρι το 2023!

ΑΕΚ: Σιμόες επίσημα μέχρι το 2023!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σιμόες επίσημα μέχρι το 2023!

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και επίσημα, με τον Πορτογάλο μέσο να υπογράφει μέχρι το 2023!
Η Ενωση μέσω των social media επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο χαφ. «Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός με νέο συμβόλαιο για 3+1 χρόνια! », έγραψε σχετικά.
Λίγο αργότερα ανακοίνωσε το deal και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες. Ο εκ των αρχηγών της Πρωταθλήτριας Ελλάδας υπέγραψε για επιπλέον 3+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Αντρέ Σιμόες ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015 και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016 και στην επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια, το 2018.

Επίσης είχε καθοριστική συνεισφορά στην επιστροφή της ΑΕΚ και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την πορεία της έως τους «32» του UEFA Europa League τη σεζόν 2017-18 και την φετινή παρουσία της στους ομίλους του UEFA Champions League έπειτα από 12 χρόνια.

Συνολικά ο Πορτογάλος άσος μετρά σε αυτά τα χρόνια 130 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα