Με ΟΦΗ επανέρχεται πιθανότατα ο Μπλάζιτς

Gazzetta team
Με ΟΦΗ επανέρχεται πιθανότατα ο Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς θα είναι σίγουρα εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου με Ολυμπιακό και Ξάνθη και «τρέχει», ώστε να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18/02).

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

O Σέρβος μέσος βρίσκεται στα πιτς από τις 21 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη Super League, όταν αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού.

Έκτοτε έχει απουσιάσει από τους αγώνες με Ατρόμητο, Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, καθώς και από τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με το «τριφύλλι» στο Κύπελλο. Αντίστοιχα δεν υπολογίζεται για τον αυριανό (06/02) αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον θεσμό, όπως και για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια (09/02).

Στόχος είναι να μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Λαμίας για την «έξοδο» στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 18 Φεβρουαρίου και να ενισχύσει τον άξονα της ομάδας του, όπου παρατηρείται λειψανδρία με την ταυτόχρονη απουσία του επίσης τραυματία Μπεχαράνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα