Μάνταλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν πίστευε οτι πήρε ισοπαλία»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν πίστευε οτι πήρε ισοπαλία»

bet365

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος, που μιλώντας συνολικά για τη σεζόν αναφέρθηκε σε όσα δεν κατάφερε ως τώρα η ΑΕΚ και στο «κόστος» της συμμετοχής στο Champions League.

Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ζαμπά και ο αρχηγός της Ένωσης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το πώς ξεκίνησε και πως τελείωσε το ματς είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Ειλικρινά είχαμε πει όλη την εβδομάδα ότι στο γήπεδο μας απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο έπρεπε να προσέξουμε τις στατικές φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο και περιμέναμε να σκοράρουμε πρώτοι αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση.

Η αποβολή έκανε το παιχνίδι μας πιο εύκολο. Σίγουρα όχι πιο δύσκολο. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ήθελε μετά την κόκκινη. Να σπαταλάει το χρόνο, να κλείσει τους χώρους και να καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι. Είδα έναν ΠΑΟΚ να κλείνεται στο 1/3. Στο τέλος νομίζω δεν πίστευαν τον βαθμό.

Το να παίζεις με παίκτη παραπάνω είναι δικό σου αβαντάζ. Κυκλοφορούσαμε καλά τη μπάλα, αλλά μας έλειπε μια καλή σέντρα. Μία φορά έγινε και πετύχαμε γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι.

Μετά το 60’ ήταν η ώρα να ρισκάρουμε. Έμεινα με τον Κρίστιτσιτς στο κέντρο προκειμένου να έχουμε περισσότερους παίκτες μέσα στην περιοχή.

Όταν κατακτάς το πρωτάθλημα οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Μείναμε πίσω νωρίς από τον βασικό μας στόχο και πλέον μένουμε και από τη δεύτερη θέση. Αυτό που στοίχισε περισσότερο ήταν το εντός έδρας ματς με τη Μπενφίκα. Για ενάμιση μήνα χάθηκαν όλα. Σας το λέω γιατί στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανένα θέμα. Έπεσε η ψυχολογία μας. Δεν το λέω σαν δικαιολογία. Όταν κάνεις τόσο μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορείς να κερδίσεις σε χαλάει.

Εκεί άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Και γκρίνια. Δεν ψάχνω δικαιολογία. Υπαίτιοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές. Και που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα εμείς φταίμε.

Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο κλαμπ το χειρότερο είναι να πετάξεις λευκή πετσέτα. Μας έχει μείνει το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Να κάνουμε νίκες και στο πρωτάθλημα και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα