Γκαρσία: «Θα έδινα ένα χέρι για να παίξω στο ματς του ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
Γκαρσία: «Θα έδινα ένα χέρι για να παίξω στο ματς του ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των Νέων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι θα έδινε τα πάντα για να μπορούσε να αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο τεχνικός της Κ19 του Δικέφαλου του Βορρά μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη της ομάδας του επί της αντίστοιχης της Ένωσης. Αρχικά ο Γκαρσία τόνισε ότι άπαντες στην Ελλάδα πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε για να είναι παρών στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ τόνισε: «Θα έδινα ένα χέρι για να παίξω. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά. Βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σήμερα και θα είμαστε μετά πολύ κοντά στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα