Λοντίγκιν: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος...»

Λοντίγκιν: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος...»

Gazzetta team
Λοντίγκιν: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος...»

bet365

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εξήγησε το λόγο που πριν από έξι χρόνια επέλεξε να αγωνιστεί στην εθνική Ρωσίας.

Ο Λοντίγκιν είπε πως η Ζενίτ κι η συμμετοχή του στην ομάδα ήταν ο λόγος που τελικά επέλεξε την Ρωσία κι όχι την Εθνική Ελλάδας.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

«Υπήρχε μεγάλο θέμα. Με φέρνετε έξι χρόνια πίσω. Υπήρχε ένα μεγάλο θέμα τότε που δεν το ήξερα εγώ στην αρχή. Μετά το έμαθα γιατί με πήρε τηλέφωνο ο Τάκης Φύσσας που ήταν στην Εθνική και μου είπε ότι ο Φερνάντο Σάντος με καλεί στην ομάδα και με χρειάζεται. Αλλά είχα ένα “στοπ” από τη Ρωσία. Η Ζενίτ μου είπε ότι αν τυχόν πάω δεν πρόκειται να αγωνίζομαι στην ομάδα γιατί θα λογιζόμουν ως ξένος. Για τον λόγο αυτό και για το καλό της καριέρας μου αποφάσισα να μην πάω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή», είπε ο Λοντίγκιν στη «Nova».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα