Όταν ο Μέγερι συνάντησε τον Χάνγκα! (pic)

Gazzetta team
Όταν ο Μέγερι συνάντησε τον Χάνγκα! (pic)

bet365

Γνωστός θαυμαστής του μπάσκετ, ο Μπάλας Μέγερι δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί την αποστολή της Μπαρτσελόνα, που βρέθηκε στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να δει από κοντά τον συμπατριώτη του, Άνταμ Χάνγκα, που του δώρισε τη φανέλα του!

Οι Καταλανοί αντιμετώπισαν τους «ερυθρόλευκους» για την 21η αγωνιστική της Euroleague, επικρατώντας στο ΣΕΦ με 55-76 και ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε την ευκαιρία να συναντήσει την αποστολή και να γνωρίσει παίκτες που θαυμάζει από κοντά.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μάλιστα είπε δυο κουβέντες παραπάνω με τον επίσης Ούγγορ, Άνταμ Χάνγκα, που μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του και του έκανε δώρο μια φανέλα του, με τον Μέγερι να αναρτά τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Χάρηκα που σε είδα Άνταμ κι ευχαριστώ για τη φανέλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα