Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0

bet365

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στον Πανιώνιο, όμως με μια εμφατική τεσσάρα μέσα σε 18 λεπτά στην επανάληψη πήρε τη νίκη (4-0) και μετέφερε την πίεση στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Ένας τρομερός Ολυμπιακός ως προς το 2ο 45λεπτο του 'καθάρισε' το ματς με τον Πανιώνιο με το ευρύ 4-0, έχοντας σκόρερ τους Χασάν, Γκερέρο, Λάζαρο και Βούκοβιτς και περιμένει το ντέρμπι της Κυριακής. Μεγάλη προσπάθεια του Τοροσίδη που ήταν σε φάσεις δύο γκολ στο ματς και γενικά πολύ καλό ματς ο Λάζαρος.
ΜΕ 4-4-2 Ο ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κατεβάσει σχήμα με δυο φορ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο σχηματισμός του: Σα πορτιέρο, άμυνα με Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη, κέντρο με Νάτχο και Καμαρά, άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε και μπροστά Χασάν και Γκερέρο.
ΜΕ 4-2-3-1 Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-2-3-1 με Κότνικ πορτιέρο, άμυνα με Κότνικ τέρμα, άμυνα με Ντομίνγκες, Κότσιτς, Παπαγεωργίου και Σταυρόπουλο, κέντρο με Κόρμπο, Μακρύλλο και επιτελικό τον Οικονομίδη, άκρα με Σιντί Αλί και Τσιλούλη και μπροστά ο Καμαρά.
ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΤΝΙΚ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ!
Το α' μέρος είχε μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ομορφιά με φάσεις και από τις δύο ομάδες και τους Σα και Κότνικ να κάνουν εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε παράπονα από την διαιτησία ζητώντας δύο πέναλτι και φωνάζοντας για την φάση όπου δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Γκερέρο σε ένα σημείο όπου ο Τοροσίδης θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα.
Γενικά πάντως ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά και για τον Ολυμπιακό το 4-4-2 δεν απέδωσε τόσο. Στο 5' ο Λάζαρος είχε μεγάλη χαμένη φάση με σουτ του για να ακολουθήσει το σουτ του Μακρύλλου που έβγαλε δύσκολα ο Σα. Στο 9' ο Λάζαρος έχασε τετ α τετ για να... απαντήσει ο Καμαρά στο 10' με απίστευτη φάση όπου βγήκε μόνος του και ο Σα τον 'νίκησε'. Στο 12' ο Μακρύλλος είχε ένα σουτ που βρήκε κόντρα και άλλαξε πορεία αλλά έβγαλε με το ένα χέρι ο Σα για να κάνει και πετυχημένη έξοδο μετά.
Στο 14' ο Ομάρ έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού του για να μπει ο Τοροσίδης ενώ στην συνέχεια ο Μαρτίνς προσπάθησε να αλλάξει τον σχηματισμό του. Στο 36' ο Λάζαρος έχασε πάλι φάση με σουτ και στην εξέλιξή της ο διαιτητής την σταμάτησε για επιθετικό φάουλ του Γκερέρο στον Κότνικ ενώ ο Τοροσίδης θα σκόραρε. Τέλος στο 45' ο Κότνικ είχε μία ακόμα μεγάλη επέμβαση σε φάουλ του Λάζαρου.
Ο ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΤΟ 2-0 ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΓΚΕΡΕΡΟ!
Το β' μέρος είχε αρκετή ένταση και νεύρα και από τις δύο πλευρές αλλά είχε και το γκολ του Χασάν, το 2ο του φέτος κατά του Πανιωνίου. Στο 51' υπήρξε μία παράβαση με χέρι του Ντομίνγκες στην περιοχή αλλά δεν δόθηκε και στο 68' ο Ολυμπιακός από πάσα του Νάτχο στον Ποντένσε και γύρισμα του Τοροσίδη στον Χασάν έκανε από κοντά το 1-0. Στο 75ο λεπτό ο Γκερέρο θα έκανε το 2-0 με κεφαλιά - ψαράκι μετά από σέντρα του Κούτρη.
ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ 4-0
Στο 78' ο Λάζαρος πήρε πέναλτι από χτύπημα του Τσιλούλη χαμηλά. Το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε μετά μία ξεχωριστή αφιέρωση για τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7 λέγοντας 'για αυτά τα παιδιά εκεί ψηλά είναι το γκολ. Σας πιστεύω (σ.σ. για τον κόσμο). Πάμε όλοι μαζί'. Στο 86' ο Ολυμπιακός βρήκε και 4ο γκολ από την σέντρα του Κούτρη που απομακρύνθηκε και το γύρισμα του Τοροσίδη στον Βούκοβιτς που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο τελείωσε η αναμέτρηση.
MVP: Εάν θα πρέπει να βγει ένας κορυφαίος για την συνολική του εμφάνιση είναι ο Λάζαρος, που σκόραρε κιόλας. Υπάρχει όμως και ο Τοροσίδης που είναι σε δύο φάσεις των γκολ. Ο Γκερέρο επίσης για την συνολική του εικόνα και μετά ο Χασάν. Και μόνο που ο Χασάν βάζει για το 1-0 το γκολ αρκεί για αυτό. Ο Αιγύπτιος είχε δώσει τη νίκη και στο ματς του α' γύρου. Ο Γκερέρο έκανε το 2-0 με σούπερ κεφαλιά - ψαράκι αλλά και γενικά έκανε ένα γεμάτο και πολύ καλό ματς.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Σα και Νάτχο από τον Ολυμπιακό και από τον Πανιώνιο ο Μακρύλλος με τον Κότνικ (σ.σ. ο Σλοβένος δέχθηκε τέσσερα γκολ αλλά έκανε τρομερές επεμβάσεις στο α' μέρος).
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Καμαρά. Μόνο και μόνο με την φάση που χάνει στο α' μέρος. Από κοντά η άμυνα του Πανιωνίου του β' μέρους.
Η ΓΚΑΦΑ: Δεν μπορεί να ξέρει κανείς το τι θα γινόταν αλλά μπορεί εδώ να μπει εκτός από τις αντιδράσεις της άμυνας του Πανιωνίου στα 2 γκολ των Πειραιωτών και η χαμένη φάση του Καμαρά στο α' μέρος.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο και στα φάουλ και για τις δύο ομάδες η διαιτησία. Υπάρχουν επίσης δύο παραβάσεις με χέρια του Ντομίνγκες στην περιοχή του Πανιωνίου που δεν δόθηκαν. Παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες πάντως ενώ ο Ολυμπιακός ζήτησε και σε άλλες περιπτώσεις πέναλτι και διαμαρτυρήθηκε για την φάση με το επιθετικό φάουλ στο Κότνικ στο α' μέρος όπου θα μπορούσε να είχε σκοράρει ο Τοροσίδης. Το πέναλτι στον Λάζαρο σωστά δίνεται αλλά δεν είναι παραβάσεις άλλες δύο περιπτώσεις που ζήτησε.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός ήταν τρομερός στο β' μέρος και δικαίως κέρδισε το ματς με τον Πανιώνιο. Μετά την ΑΕΛ συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αναφορικά με το 2ο 45λεπτο βέβαια.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Καμαρά, Νάτχο, Γκερέρο, Λάζαρος (80' Ντίας), Ομάρ (14' λ.τρ. Τοροσίδης), Χασάν (83' Σολδάνο), Κούτρης, Βούκοβιτς, Ποντένσε και Παπέ Σισέ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (80' Σπιριντόνοβιτς), Κότσιτς, Κόρμπος (56' λ.τρ. Μανθάτης), Μακρύλλος, Σιντί Αλί, Τσιλούλης και Καμαρά (76' Μίκο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα