ΠΑΟΚ: Ο Μυστακίδης κλείνει στην Γκόρνικ Ζάμπρζε

ΠΑΟΚ: Ο Μυστακίδης κλείνει στην Γκόρνικ Ζάμπρζε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Μυστακίδης κλείνει στην Γκόρνικ Ζάμπρζε

bet365

Από την Πολωνία επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Γκόρνικ Ζάμπρζε για το δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ και είναι ζήτημα λίγων ημερών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Γιάννης Μυστακίδης ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και να συνεχίσει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Πολωνία και πιο συγκεκριμένα στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Οι Πολωνοί γράφουν σήμερα πως «ο Γιάννης Μυστακίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ προς τη Γκόρνικ Ζάμπρζε με τη μορφή δανεισμού».

Η υπόθεση συζητήθηκε και σήμερα από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», που θα ανάψουν το πράσινο φως για την συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς αυτή είναι και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα