Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους με την ΑΕΚ»

bet365

Την πίστη του ότι οι παίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε ο ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έχουν ως εξής:

Για τον εκνευρισμό που έβγαλε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι λίγο απογοητευμένος από κάποιες δηλώσεις που έκανα και αλλοιώθηκαν. Έτσι είπα ότι είναι προφανές ότι υπάρχει τελείως δΙαφορετική προσέγγιση, ποιότητα και οργάνωση σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι, και για αυτό ήμουν εκνευρισμένος, με τον τρόπο που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το γεγονός ότι σε κάθε διακοπή, βρίσκονταν κάτω δύο παίκτες και αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Για αυτό το λόγο ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρξει στην θέση του να αμυνθώ. Εδώ υπήρχαν ομάδες που πήραν Παγκόσμια Κύπελλα με άμυνα. Έτσι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή των Ιωαννίνων, αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου».

Για το αν σημαίνει κάτι περισσότερο το ματς με την ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Για το αν θα περιμένει πίεση στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Είναι ένα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα ρόστερ που είναι όλοι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ότι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι. Εξαρτάται από τον βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου αξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, όλοι οι παίκτες είναι υγιείς».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συνοδεύσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Το γεγονός ότι θα βρεθεί μαζί μας ο μεγαλομέτοχος, μας δίνει δύναμη, αλλά δείχνει και ότι η ομάδα είναι μια γροθιά μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα