Διαμαντόπουλος: «Βγάλαμε ψυχή και αντίδραση»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Βγάλαμε ψυχή και αντίδραση»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στάθηκε στην αντίδραση του Άρη με τη νίκη στη Ξάνθη.

Το bwin Tennis Leaderboard με εντυπωσιακά έπαθλα* ξεκίνησε! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του Άρη και μετά το παιχνίδι είπε… «είχαμε πει όλη την εβδομάδα, ότι για μας ήταν ένας πρόωρος τελικός. Θέλαμε το παιχνίδι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Βγάλαμε ψυχή, δείξαμε χαρακτήρα και είμαστε πολύ σημαντικό που κερδίσαμε», είπε και ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίησή του στην 11αδα. «Πέρασα δύσκολα στον τελευταίο καιρό. Όταν η επιστροφή συνοδεύεται με νίκη αλλά και με καλή εμφάνιση, είναι ότι σπουδαιότερο για έναν παίκτη. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κάναμε πολύ κακές εμφανίσεις. Έχουμε μεγάλο μερίδιο για τις ήττες και τους χαμένους βαθμούς. Είχαμε πει ότι έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Είχαμε αντίδραση αλλά δεν πρέπει να έχουμε νέο πισωγύρισμα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ για να μην έχουμε γκρίνιες».

Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχει ο Άρης στην απόδοσή του, είπε: «Όταν μια ομάδα είναι καινούργια, είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και ας άλλα παιχνίδια. Δεν θέλω να ξαναδώ όμως τον αγώνα στον Λεβαδειακό» και κατέληξε: «Ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Νιώθουμε και καταλαβαίνουμε τη δυσαρέσκεια του κόσμου. Αντιλαμβανόμαστε το κλίμα και θέλαμε να το γυρίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα