Πρώτη αποστολή για τους Λοντίγκιν - Ζιλ Ντίας, εκτός οι Σολδάνο - Κούτρης με ΑΕΛ

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη αποστολή για τους Λοντίγκιν - Ζιλ Ντίας, εκτός οι Σολδάνο - Κούτρης με ΑΕΛ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε 20άδα για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ έχοντας για πρώτη φορά στους εκλεκτούς τους Ζιλ Ντίας και Λοντίγκιν αλλά εκτός τους Βούκοβιτς και Σολδάνο. Έξω και ο Κούτρης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που έχει μέσα τους Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας αλλά και Ανδρούτσο αλλά όχι τον Σολδάνο και τον Βούκοβιτς που είχε πρόβλημα ενώ εκτός έμεινε και ο Κούτρης (σ.σ. εκτός αποστολής έμειναν και ο τραυματίας Μπουχαλάκης, ο Ναουέλ ο οποίος είναι προς αποχώρηση και οι Φετφατζίδης & Γιάννης Μασούρας):

Κίπερ: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν και Σα

Αμυντικοί: Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης και Παπέ Σισέ

Μέσοι: Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ντίας και Ποντέσε

Επιθετικοί: Γκερέρο και Χασάν

Μία εκτίμηση 11άδας για τον Ολυμπιακό είναι με Σα πορτιέρο, τετράδα με Ομάρ, Σισέ, Μεριά ή Μιράντα και Τσιμίκα. Άξονα με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Φορτούνη και στα άκρα Ποντένσε με Λάζαρο ή Ζιλ Ντίας και φορ τον Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα