Ο Αλεξ Φερνάντες απασχόλησε τον ΠΑΟΚ

Ο Αλεξ Φερνάντες απασχόλησε τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Αλεξ Φερνάντες απασχόλησε τον ΠΑΟΚ

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και κινήθηκε για την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού χαφ της Κάντιθ, Άλεξ Φερνάντες.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος που έχει περάσει και από την Κροατία, παίζοντας για λογαριασμό της Ριέκα, αγορά την οποία γνωρίζει άριστα ο Μάριο Μπράνκο, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου». Σύμφωνα με την AS «η Ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου. Μία χαμηλή προσφορά για έναν βασικό παίκτη της Κάντιθ, του οποίου η ρήτρα φθάνει στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ».

Ο Φερνάντες πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2022, κάνει μια καλή καλή χρονιά με την Κάντιθ (τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 25 συμμετοχές), ενώ το πρωί της Δευτέρας (28/1) ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής υποστήριξε ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει για τον ΠΑΟΚ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα