ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στα «ασπρόμαυρα» (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στα «ασπρόμαυρα» (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε στα «ασπρόμαυρα» (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε και ο Βραζιλιάνος «ντύθηκε» εκ νέου στα «ασπρόμαυρα» παίρνοντας μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (28/1).

Ακολουθώντας το δικό του ατομικό πρόγραμμα στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, εκτός από το πρώτο μέρος όπου μπήκε στις ασκήσεις μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στην «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα των προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Το περιβάλλον είναι οικείο για τον Ενρίκε, που δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής, απλά θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις να βρει ρυθμό, καθώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε υποχρεώσεις και ήταν σε διακοπές στην πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα