Ολυμπιακός: Λοντίγκιν η μεταγραφή για την θέση του τερματοφύλακα (vids)

Ολυμπιακός: Λοντίγκιν η μεταγραφή για την θέση του τερματοφύλακα (vids)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ολυμπιακός: Λοντίγκιν η μεταγραφή για την θέση του τερματοφύλακα (vids)

bet365

O Γιούρι Λοντίγκιν αναμένεται να είναι ο εκλεκτός για την θέση του τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό να κάνει την ανατροπή τις τελευταίες ώρες και να αναμένεται να τον κλείσει άμεσα και τυπικά.

Τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό παραμένουν non stop αυτές τις ημέρες. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση οι ερυθρόλευκοι πρόκειται να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν για τον άσο τους ακόμα και την Κυριακή (σ.σ. υπάρχει η πληροφορία πως περνάει ιατρικά και υπογράφει).

Ο 28χρονος Λοντίγκιν - που έχει και ελληνικό διαβατήριο - ανήκει στη Ζενίτ αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα είναι μεταγραφή και όχι δανεισμός. Ο Λοντίγκιν ήταν μία από τις επιλογές των Πειραιωτών για την θέση του πορτιέρο ενώ έχοντας συμπληρωμένα τρία χρόνια στην Ξάνθη μπορεί να λογίζεται και ως γηγενής.

Στην παρούσα φάση οι πληροφορίες θέλουν τον έμπειρο πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης να κλείνει άμεσα καθώς υπάρχει σχετική συμφωνία.

Επίσης δεν είναι σαφές εάν μπορεί να επηρεαστεί δραστικά από αυτό η υπόθεση Ντοναρούμα, την οποία είχαν προχωρήσει για τα καλά από τον Ολυμπιακό και η πληροφόρηση που υπήρξε μέχρι πρότινος ήταν πως ο Ιταλός θα έκλεινε και τυπικά το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Είναι πάντως μία ανατροπή δεδομένων σχετικά με το θέμα του γκολκίπερ και δείχνει την δεδομένη στιγμή η κίνηση που είναι πιο σίγουρη για να γίνει.

Ο Λοντίγκιν δεν έπαιζε φέτος πολύ στη Ζενίτ αλλά πέρυσι είχε 15 ματς και πρόπερσι 25. Όσο για τον Γιαννιώτη στην δεδομένη στιγμή φαίνεται πως παραμένει πιθανή η μεταγραφή του στο εξωτερικό.

To προφίλ του Γιούρι Λοντίγκιν:

  • 2010/11 Εορδαϊκός 2 συμμετοχές
  • 2011/12 Ξάνθη 1 συμμετοχή
  • 2012/13 Ξάνθη 23 συμμετοχές
  • 2013/14 Ζενίτ 42 συμμετοχές
  • 2014/15 Ζενίτ 44 συμμετοχές
  • 2015/16 Ζενίτ 37 συμμετοχές
  • 2016/17 Ζενίτ 25 συμμετοχές
  • 2017/18 Ζενίτ 15 συμμετοχές
  • 2018/19 Ζενίτ 1 συμμετοχή

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα