Πανιώνιος ο... αγαπημένος του Μάνταλου

Δημήτρης Ρούσσος
Πανιώνιος ο... αγαπημένος του Μάνταλου

bet365

Τα πέντε γκολ έφτασε ο Πέτρος Μάνταλος σε βάρος του Πανιωνίου, περισσότερα από αυτά απέναντι σε κάθε άλλη ομάδα της Super League.

O αρχηγός της Ένωσης άνοιξε το σκορ στη Νέα Σμύρνη στο 14' κι εκτός από το σημαντικό προβάδισμα που έδωσε στην ομάδα του, έφτασε και σε μια ξεχωριστή επίδοση απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Συγκεκριμένα έφτασε τα πέντε γκολ σε 15 αγώνες κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, ως παίκτης τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Ξάνθης. Αυτά μάλιστα είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει, με αντίπαλο ομάδα της Super League, ενώ στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο μετράει και 6 ασίστ!

Πρώτη φορά που «πλήγωσε» τους Νεοσμυρνιώτες ήταν ως Ακρίτας στις 14 Απριλίου 2013, στην ισοπαλία με 3-3. Έκτοτε σκόραρε τέσσερις φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής αναμέτρησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΑΓΩΝΑΣΓΚΟΛΣΚΟΡ
14/04/13Πανιώνιος - Ξάνθη3-32
20/05/16ΑΕΚ - Πανιώνιος1-01
31/05/17Πανιώνιος - ΑΕΚ1-21
26/01/19Πανιώνιος - ΑΕΚ1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα