Βέρα-Ίσις: Κουμπάροι και συνοδοιπόροι για μια ζωή! (pics)

Βέρα-Ίσις: Κουμπάροι και συνοδοιπόροι για μια ζωή! (pics)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βέρα-Ίσις: Κουμπάροι και συνοδοιπόροι για μια ζωή! (pics)

bet365

Συμπαίκτες, κουμπάροι, αχώριστοι φίλοι για μια ζωή! Βέρα και Ίσις από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα είναι πάντα μαζί. Το gazzetta.gr καταγράφει την κοινή πορεία των Χιλιανών «Διόσκουρων» που επιστρέφουν στον αγαπημένο τους ΟΦΗ!

Το μαγικό και αχώριστο δίδυμο του ΟΦΗ στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80, αλλά και στις αρχές της δεκαετίας του '90 επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ίσις και Βέρα φόρεσαν τη φανέλα των «Ομιλιτών» για μια πενταετία και αγαπήθηκαν όσο ελάχιστοι ξένοι στην Κρήτη. Αν και τα χρόνια πέρασαν ουδείς ξέχασε την προσφορά των δύο Χιλιανών που έκαναν την διαφορά με τις εμφανίσεις τους. Αμφότεροι είχαν συνυπάρξει και στις αρχές της δεκαετίας του '80 στην Κόλο Κόλο (1983/85) και στην εθνική Χιλής, ενώ η κοινή τους πορεία συνεχίστηκε και μετά τον ΟΦΗ, αφού ήταν μαζί στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Χιλής το 2012.

Πραγματικοί «Δίοσκουροι» αφού συνεργάστηκαν τόσο στην Ντεπόρτες Ικίκε (2015/17), αλλά και μέχρι πρότινος στην Κουρικό Ουνίδο. Μπορεί ως ποδοσφαιριστές να τους θυμόμαστε πρώτα τον Ίσις και μετά τον Βέρα, ωστόσο σε ότι αφορά την προπονητική καριέρα ο Βέρα είναι εκείνος που έχει το γενικό πρόσταγμα με τον Ίσις να αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη του. Άλλωστε συνδέονται με κουμπαριά κάτι που είχε τονίσει στο gazzetta.gr o Ίσις.

«Με τον Χάιμε Βέρα είμαστε αχώριστοι από μικροί ηλικία είμαστε άλλωστε κουμπάροι. Μαζί ήμασταν στην εθνική ομάδα, την Κόλο-Κόλο και τον ΟΦΗ, ενώ συνεργαζόμαστε και ως προπονητές. Είχαμε επιτυχίες με την Ντεπόρτες Ικίκε».

Η καριέρα των δύο Λατινοαμερικάνων σφραγίστηκε στον ΟΦΗ. Στην Κρήτη κυριολεκτικά άλλαξε η ζωή τους, έκαναν οικογένεια και λατρεύτηκαν ως θεοί. Μάλιστα ο γιος του Χάιμε Βέρα, ο οποίος θα έχει ρόλο τεχνικού αναλυτή στον ΟΦΗ, ονομάζεται Γιάννης.

«Κάθε ποδοσφαιριστής πάντα θέλει να πηγαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Εγώ στον ΟΦΗ πέρασα φανταστικά. Αν μπορούσα θα έμενα και άλλα χρόνια μετά την πενταετία που συμπλήρωσα. Πέρασα πέντε φανταστικά χρόνια στην Κρήτη δεν είχα κανένα παράπονο. Ο κόσμος εκεί ήταν καταπληκτικός, ενώ τα πήγαμε πολύ καλά και με τον ΟΦΗ. Πήγα νιόπαντρος και έκανα οικογένεια. Γύρισα στη Χιλή με τρεις κόρες.

Δεν με ενδιέφερε να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Σκεφτείτε πήγα στο Μεξικό μετά τον ΟΦΗ όπου τα χρήματα ήταν περισσότερα, αλλά η γυναίκα μου ήταν στενοχωρημένη. Της άρεσε πολύ στην Κρήτη», σχολίασε ο Ίσις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα