ΑΕΚ: Ο Μοράν στην Ισπανία για ιατρικά στη Μάλαγα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Μοράν στην Ισπανία για ιατρικά στη Μάλαγα

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Έρικ Μοράν από την ΑΕΚ στη Μάλαγα, με τον παίκτη να περνάει ιατρικές εξετάσεις, όπως αναφέρουν στην Ισπανία.

ΑΕΚ και Μάλαγα βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες για τον δανεισμό του Έρικ Μοράν στην ισπανική ομάδα, σε ένα deal που αναμένεται να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς του από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, αν επιτευχθεί η άνοδος στην Primera Division τη φετινή σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Μοράν ταξιδεύει μαζί με την οικογένειά του στη Μάλαγα για να περάσει εντός της ημέρας τις ιατρικές εξετάσεις, και τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Έτσι ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του 27χρονου Ισπανού μέσου, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα του, έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας του στην ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα