Απομένουν οι ανακοινώσεις για Νικολάου

Απομένουν οι ανακοινώσεις για Νικολάου

Δημήτρης Τομαράς
Απομένουν οι ανακοινώσεις για Νικολάου

bet365

Μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Νικολάου στην ομάδα της Έμπολι με δανεισμό από τον Ολυμπιακό και οψιόν.

Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ιταλία - όπως επρόκειτο να γίνει - και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Αυτό σημαίνει πως απομένουν μονάχα τα διαδικαστικά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο της Τοσκάνης. Στην Έμπολι ο Δημήτρης Νικολάου κλείνει ως δανεικός με οψιόν αγοράς που θα ξεπερνά τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Βέρντερ Βρέμης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα