Μάνατζερ Χατσερίντι: «Ψάχνουμε ομάδα, το θέμα είναι τα λεφτά…»

Μάνατζερ Χατσερίντι: «Ψάχνουμε ομάδα, το θέμα είναι τα λεφτά…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μάνατζερ Χατσερίντι: «Ψάχνουμε ομάδα, το θέμα είναι τα λεφτά…»

bet365

O μάνατζερ του Εβγέν Χατσερίντι επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για τη μεταγραφή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. «Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, το θέμα είναι τα λεφτά…»!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και προς το παρόν δεν βρίσκει ομάδα που να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και το υψηλό συμβόλαιο του Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος αμείβεται με πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Ιβάν Πιροζένκο, ένας εκ των ατζέντηδων του Ουκρανού αμυντικού, επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να φύγει από την ελληνική ομάδα, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές και ομάδες.

«Αυτή τη στιγμή, ο Χατσερίντι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Εάν βρούμε μια προσφορά που θα ταιριάζει τόσο στο σύλλογο όσο και στον παίκτη, τότε θα εξετάσουμε τη δυνατότητα μεταγραφής», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Το πρόβλημα αφορά τα χρήματα - τι θέλει ο ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του Εβγεν. Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν. Εργαζόμαστε για αυτή τη μεταγραφή, γιατί ο παίκτης θέλει να παίξει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν του δίνει τις ευκαιρίες. Ως εκ τούτου, ψάχνουμε για μια νέα ομάδα στην οποία πρώτα θα αγωνίζεται».

Ο εκπρόσωπος του Ουκρανού αμυντικού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον γερμανικής ομάδας, αλλά όπως εξήγησε το πρόβλημα είναι το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. «Ναι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά πρόκειται από μια ομάδα που δεν μπορεί να πληρώσει τόσα χρήματα που θέλει και ο ΠΑΟΚ. Είναι απλώς ένα ενδιαφέρον, δεν μπήκαμε καν στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων», εξήγησε ο Πιρόζενκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα