Ξανά... μαζί οι Πάντος-Βαλβέρδε! (pics)

Αντώνης Πατσούρας
Ξανά... μαζί οι Πάντος-Βαλβέρδε! (pics)

bet365

Η συνάντηση του Τάσου Πάντου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο "σπίτι" της Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Μια φανταστική, χορταστική και γεμάτη γνώσεις εβδομάδα πέρασε ο Τάσος Πάντος και οι συνάδελφοι του στην Βαρκελώνη και στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα όπου πήγε ως προσκεκλημένος του τεχνικού της "Μπάρτσα" Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού είχε τελευταίο χρονικά προπονητή στην ομάδα του Πειραιά τον Ερνέστο Βαλβέρδε και από τότε έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις! Ο Πάντος ήταν ο αγαπημένος του παίκτης αφού έπαιζε πάντα με ψυχή και στις επισκέψεις του στην Ελλάδα πάντα τον συναντά!

Αυτή τη φορά όμως ο Έλληνας προπονητής μαζί με τους συναδέλφους του, Τάσο Θέο, Βαγγέλη Κουτσογιάννη και Κατερίνα Φαλίδα μετέβησαν στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν τον τρόπο λειτουργίας της "La Masia", να μάθουν για την φιλοσοφία της αλλά και να δουν από κοντά προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα!

"Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Μπορεί να είναι βιομηχανία αλλά ζουν γι' αυτό όλοι μέσα στην ομάδα. Είχα έρθει ξανά για να δω την ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Youth League αλλά τώρα είχαμε μέρες μπροστά μας για να δούμε τα πάντα! Ο Βαλβέρδε μας έκανε να αισθανθούμε σαν να ήμασταν στο σπίτι μας", μας είπε ο Τάσος Πάντος, ενώ ο Τάσος Θέος που διατέλεσε για 5 χρόνια προπονητής στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, κερδίζοντας 3 πρωταθλήματα Υποδομών, συμπλήρωσε: "Είναι σαν να έχω πάρει δίπλωμα. Είναι όνειρο για κάθε προπονητή να βρεθεί στη Λα Μασία και φυσικά να δει πως προπονεί ο Βαλβέρδε μια ομάδα που έχει στη σύνθεση της τον Μέσι. Είχα επισκεφτεί και την Ακαδημία της Μπιλμπάο επί Βαλβέρδε αλλά στην Μπαρτσελόνα όλα είναι ... έτη φωτός μπροστά».

Η εβδομάδα περιελάμβανε την παρακολούθηση δυο προπονήσεων της Μπαρτσελόνα πριν από το παιχνίδι με την Λεβάντε και φυσικά επίσκεψη στο "Καμπ Νου" για να ... χαζέψουν από κοντά την αναμέτρηση με την Λεβάντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα