Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (pics)

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (pics)

Gazzetta team
Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζουν για έξι χρόνια να αποτελούν τον σημαντικότερο οικονομικό «αιμοδότη» της παιδοογκολογικής μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης έχουν αναλάβει την τελευταία εξαετία και στηρίζουν οικονομικά συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που προσφέρει τεράστιο έργο στα μικρά παιδιά που από πολύ νωρίς δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Η παράδοση του χρηματικού ποσού με το οποίο καλύπτονται σημαντικές δαπάνες της μονάδας έγινε μέσω του PAOK Action και το παρών έδωσαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα παιχνίδι. Επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι. Η αξία της ανθρώπινης ζωής, το δικαίωμα στην ελπίδα και στο όνειρο, η εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά αποτελούν σαφώς πιο σημαντικά κεφάλαια. Και ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη και τη δυναμική του φροντίζει ώστε τα νέα παιδιά να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν τον αγώνα που η μοίρα τους επεφύλασσε. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος.

H θέσπιση του προγράμματος PAOK Action ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που φρόντισε να οργανώσει ο Ιβάν Σαββίδης μόλις ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Ένα πρόγραμμα που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο ισχυρό, όλο και πιο δραστήριο θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Μια από τις βασικές δράσεις του PAOK Action είναι η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Μια… κληρονομιά από τη διοίκηση του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη που ουσιαστικά δημιούργησε την πτέρυγα, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια λειτουργεί χάρη στην ενίσχυση του κ. Σαββίδη.

Τη Δευτέρα (21.01) ο Αντρέ Βιεϊρίνια με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρεκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην παράδοση της ετήσιας επιταγής ύψους 64.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ.

Στα έξι χρόνια που ο κ. Σαββίδης στηρίζει την Παιδοογκολογική Πτέρυγα, έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν κι εργάζονται στην Πτέρυγα προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που παλεύουν για να νικήσουν τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής τους. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η Κλινική λειτουργεί χάρη στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τους παίκτες «οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα