Παρέμβαση εισαγγελέα για το χτύπημα στον Κουτσοσπύρο

Gazzetta team
Παρέμβαση εισαγγελέα για το χτύπημα στον Κουτσοσπύρο

bet365

Η επίθεση του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου στον Χρήστο Κουτσοσπύρο προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος κάλεσε για κατάθεση τον Γενικό Αρχηγό του Παναιτωλικού,

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η ενέργεια του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου να γρονθοκοπήσει τον Γενικό Αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Ο εισαγγελέας Ηρακλείου κάλεσε για κατάθεση τον Κουτσοσπύρο για να μάθει τι έχει συμβεί και για το αν θα πρέπει να ασκήσει δίωξη.

Την ίδια ώρα, το περιστατικό έχει καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή ο οποίος αναφέρει το χτύπημα στην έκθεσή του και ο Νίκος Παπαδόπουλος κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται ο Παναιτωλικός για τα όσα υποστήριξε από την πρώτη στιγμή στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας, ο Δημήτρης Κυριακίδης και στη συνέχεια η ΠΑΕ με επίσημη τοποθέτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα