Κόρχουτ: «Δεν μπορούσες να παίξεις μπάλα σε αυτό το γήπεδο»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Δεν μπορούσες να παίξεις μπάλα σε αυτό το γήπεδο»

bet365

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena στάθηκε και ο Μιχάι Κόρχουτ με τον Ούγγρο διεθνή του Άρη να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς των «κιτρίνων» με τους «βυσσινί».

Αναλυτικά ο Κόρχουτ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι υψηλότερο το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με το Πρωτάθλημα στο Ισραήλ που έπαιζα πιο πριν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στο Europa League. Ξέρω για την ομάδα μου ότι αρχίσαμε καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τη νίκη και τώρα την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα