Ώρα Ντίας και γκολκίπερ στον Ολυμπιακό!

Ώρα Ντίας και γκολκίπερ στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ώρα Ντίας και γκολκίπερ στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ζιλ Ντίας αναμένεται ακόμα και την Δευτέρα στην Αθήνα για τα τυπικά & ενώ ο Ολυμπιακός θα κλείσει σύντομα και κίπερ, με τις υποθέσεις των Λοντίγκιν, Γιακούποβιτς και Ντοναρούμα να παραμένουν στο... κάδρο.

Ο Ολυμπιακός προχωράει και τα τελευταία του μεταγραφικά ζητήματα ούτως ώστε να κλείσει τον σχεδιασμό του για τον Γενάρη. Για τον 22χρονο winger Ζιλ Ντίας από την Αγγλία προκύπτει ότι μπορεί να είναι ακόμα και την Δευτέρα στην Ελλάδα για τα τυπικά (σ.σ. η πληροφόρηση ήταν πως η προσθήκη αυτή θα έκλεινε και τυπικά εντός της προσεχούς εβδομάδας).

Για τον Ντίας το deal με την Μονακό θα είναι δανεισμός (σ.σ. το πλέον πιθανό να μην είναι εξάμηνος αλλά μονοετής ή με 1,5 χρόνο) με οψιόν. Επίσης σύντομα θα κλείσει και το ζήτημα του αντί-Γιαννιώτη με τις υποθέσεις των Λοντίγκιν, Γιακούποβιτς και Ντοναρούμα να παραμένουν σε πρώτο πλάνο και ενώ υπάρχουν και ονόματα και από την ελληνική αγορά. Ο Λοντίγκιν ως επιλογή ίσως να είναι λίγο πιο μπροστά σε προτίμηση καθώς είναι και Έλληνας και ξέρει την Super League. Μένει να κριθεί οριστικά και αυτό το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα