Προχωράει για να κλείσει θετικά η υπόθεση του Ζιλ Ντίας

Προχωράει για να κλείσει θετικά η υπόθεση του Ζιλ Ντίας

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει για να κλείσει θετικά η υπόθεση του Ζιλ Ντίας

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε πολύ καλό δρόμο τις συζητήσεις του με την Μονακό και την πλευρά του Ζιλ Ντίας για να κλείσει άμεσα με δανεισμό και οψιόν αγοράς ο παίκτης στον σύλλογο.
Στα 22 του ο εξτρέμ Ζιλ Ντίας (σ.σ. μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της επίθεσης) παίζει στην Φόρεστ με δανεισμό από την Μονακό, με το συγκεκριμένο deal να έχει και οψιόν αγοράς. Από το Gazzetta.gr είχατε ήδη διαβάσει τα δεδομένα της υπόθεσης.
Στην παρούσα φάση η πληροφόρηση που υπάρχει από την Αγγλία είναι πως οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει σε πολύ καλό επίπεδο τις επαφές με τους Μονεγάσκους και την πλευρά του παίκτη για να κλείσει οριστικά και τυπικά. Θα γίνει διακοπή δανεισμού στην Φόρεστ για να κλείσει δανεικός με ρήτρα αγοράς στον Ολυμπιακό. Με την έλευση του Ντίας βέβαια αναμένεται να φύγει ένας ακόμα ακραίος επιθετικός από το τωρινό ρόστερ (σ.σ. Φετφατζίδης ή Ναουέλ). Πέραν του Πορτογάλου υπάρχει και το μέτωπο του πορτιέρο με τους Ιταλούς να επιμένουν για συμφωνία για δανεισμό του Αντόνιο Ντοναρούμα από την Μίλαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα