Σενάρια για παραίτηση Ζαμάνη στον Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Σενάρια για παραίτηση Ζαμάνη στον Πανιώνιο!

bet365

Εξελίξεις στον Πανιώνιο αφού τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία περί παραίτησης του Νίκου Ζαμάνη από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού τμήματος και κατά συνέπεια από την ίδια την ομάδα!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Πανιώνιο. Από το πρωί της Τετάρτης υπάρχουν έντονες φήμες στη Νέα Σμύρνη πως ο Νίκος Ζαμάνης σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του στον Πανιώνιο και να αποχωρήσει εντελώς από τα κοινά της ομάδας! Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες που φέρεται να οδηγούν στην πόρτα της εξόδου τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ούτε ακριβώς το αντικείμενο που τον ωθεί να σκέφτεται να τα βροντήξει.

Καταλαβαίνει κανείς πως αν τελικά ο Νίκος Ζαμάνης κάνει τις απειλές του πράξη, τότε ο Πανιώνιος θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αν σκεφτεί κανείς πως δίνει μάχη για να ολοκληρώσει την οικονομική του εξυγίανση, με το ποσό που οφείλει να είναι ακόμα σεβαστό. Ο Ζαμάνης μαζί με τον Χρήστο Δάρα είχαν μπει μπροστά και το καλοκαίρι του 2015 απέκτησαν το 67% των μετοχών της ΠΑΕ και τα πέντε τελευταία χρόνια δίνουν μάχη για την επιβίωση του συλλόγου που είχε φτάσει μια ανάσα από την διάλυση.

Το gazzetta.gr θα σας ενημερώσει άμεσα για τις όποιες εξελίξεις στο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα