Η υπόθεση Ντίας και η περίπτωση Ναουέλ...

Η υπόθεση Ντίας και η περίπτωση Ναουέλ...

Δημήτρης Τομαράς
Η υπόθεση Ντίας και η περίπτωση Ναουέλ...

bet365

Η περίπτωση του Ζιλ Ντίας για τον Ολυμπιακό συνδέεται με πιθανές εξελίξεις για τον Ματίας Ναουέλ, καθώς οι πληροφορίες εξακολουθούν να αναφέρουν πως μπορεί να φύγει άλλος ένας winger από τους Πειραιώτες.

Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Εκτός από τον Βρουσάι παραμένει ανοιχτό να φύγει από τον Ολυμπιακό ακόμα ένας ακραίος. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε το όνομα του Φετφατζίδη για μία τέτοια περίπτωση, ωστόσο εδώ και δέκα ημέρες διαρρέονται τάσεις επιστροφής του Ματίας Ναουέλ στην Ισπανία, με την σχετική πληροφόρηση να γίνεται πιο... έντονη το τελευταίο διήμερο. Δεν είναι βέβαια κάτι τόσο δεδομένο, ωστόσο ο νεαρός Αργεντίνος εξτρέμ - που έχει και ισπανικό διαβατήριο - δείχνει να κάνει δεύτερες σκέψεις από την στιγμή που δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε αλλά και με δεδομένο πως η οικογένειά του προσαρμόζεται πιο καλά στην Ισπανία. Ο πειραϊκός σύλλογος από την άλλη δεν έχει δει την αγωνιστική προσφορά που θα ήθελε από τον Ναουέλ.

Με αυτά και με αυτά τα δεδομένα - εκτός από πιθανή αποχώρηση αμυντικού - ενδέχεται να φύγει ένας ακόμα winger του υπάρχοντος ρόστερ. Εδώ ακριβώς κολλάει η υπόθεση του 22χρονου Ζιλ Ντίας της Φόρεστ, του οποίου τα δεδομένα ήδη τα έχουμε αναλύσει σχετικά (σ.σ. αλλά και έχουν δει και αναλύσει και στο Λιμάνι) και για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα κάποια τελική εξέλιξη. Οι δύο υποθέσεις πάντως συνδέονται στην παρούσα φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα