Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την διαιτησία του Ευαγγέλου

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την διαιτησία του Ευαγγέλου

Νίκος Ρόλλας
Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για την διαιτησία του Ευαγγέλου

bet365

Οι αποφάσεις του Ευαγγέλου που πήρε ο Ευάγγελου σε τουλάχιστον δύο φάσεις στο ματς με την Ξάνθη, προκάλεσαν προβληματισμό στους «πράσινους».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την αρχή της σεζόν, τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης έχουν ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές οτι δεν πρέπει να ασχολούνται με την διαιτησία, ψάχνοντας... άλλοθι για ενδεχόμενα «στραβοπατήματα».

Κάτι που έχει υιοθετηθεί και από τους ανθρώπους του ΠΑΕ, όμως οι αποφάσεις του Ευαγγέλου, προκάλεσαν προβληματισμό στους «πράσινους».

Εκεί που στέκονται είναι στην φάση της ισοφάρισης, όπου ενώ υπάρχει πέναλτι ο διαιτητής της αναμέτρησης, την αφήνει να εξελιχθεί την ώρα που ο κανονισμός δεν προβλέπει πλεονέκτημα σε μία τέτοια παράβαση.

Επίσης στο πρώτο ημίχρονο, υπάρχει και η φάση με τον Μακέντα, όπου ο Ιταλός υποδεικνύεται σε λανθασμένα θέση οφσάιντ.

Όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν αφετηρία για την αλλαγή στάσης των ανθρώπων του «τριφυλλιού», απλά έναν προβληματισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα