Κόρχουτ: «Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Κόρχουτ: «Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

bet365

Ο Μίχαϊ Κόρχουτ ανακοινώθηκε από τον Άρη και ο Ούγγρος μπακ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήρθε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κόρχουτ άνοιξε τον χορό των μεταγραφών στον Άρη με τον Ούγγρο μπακ να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Θεσσαλονίκη με το συμβόλαιο να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mihaly Korhut.

O 30χρονος διεθνής Ούγγρος ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1988 στην πόλη Debrecen της Ουγγαρίας.

Το πρώτο απόκτημα για την ομάδα μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από την ουγγρική Debreceni VSC (2008-2016), ενώ ακολούθησε η ισραηλινή Hapoel Beer Sheva, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, έχοντας συμμετοχές τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League και με τις δύο ομάδες.

Ο Mihaly Korhut είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας (15 συμμετοχές).

«Θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Μίχαϊ Κόρχουτ, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε:

«Ο Άρης είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι πληροφορίες που πήρα για τον Άρη είναι οι καλύτερες. Όταν μου ήρθε η πρόταση απέρριψα αμέσως τις προτάσεις που είχα από άλλες χώρες. Ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τρελούς οπαδούς και θα κάνω τα πάντα για να πανηγυρίσουμε επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα