Απίστευτο: Από την Αυστραλία στην Τρίπολη για να δει τον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Απίστευτο: Από την Αυστραλία στην Τρίπολη για να δει τον ΠΑΟΚ!

bet365

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ οδήγησε έναν ομογενή φίλο του «Δικεφάλου» από την Αυστραλία να ταξιδέψει στην Τρίπολη για να τον δει από κοντά στο ματς με τον Αστέρα!

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Αγγελος, ένας ομογενής φίλος του ΠΑΟΚ από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, έκανε 16.000 χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθεί στην Τρίπολη για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο χτεσινό ματς κόντρα στον Αστέρα.

Η παθολογική αγάπη για τον «Δικέφαλο» κρατάει από τα παιδικά χρόνια, όμως τώρα βρήκε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και κάποια από τα επόμενα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες στην πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα