Τέσσερα γκολ και οκτώ βαθμοί που είναι δέκα…

Τέσσερα γκολ και οκτώ βαθμοί που είναι δέκα…

Τέσσερα γκολ και οκτώ βαθμοί που είναι δέκα…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταγράφει όλα όσα έγιναν χθες στην Τρίπολη όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε άλλους τρεις βαθμούς απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τον Σέρχιο Αγκουέρο για πρώτο σκόρερ σε φοβερές αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κορυφαίος προπονητής αλλά και… μετρημένος. Έγραφα προχθές για το ότι… «όλη η Ελλάδα περιμένει γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη» αλλά ο Ρουμάνος προπονητής που οδηγεί τον Δικέφαλο του Βορρά με αυτό το φοβερό 14/15 στο πρωτάθλημα, το μάζεψε λίγο χθες στην Τρίπολη: «Η μισή Ελλάδα περίμενε να μην κερδίσουμε…».

Πάει και η Τρίπολη λοιπόν… Το «πίστευαν» πολλοί ότι δεν θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα «ζύγισαν» καλά τα πράγματα. Δεν τους έφθασε και η… εξωτερική «βοήθεια».

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με αυτό το 0-3 που προφανώς και δεν αντιπροσώπευε στο 100% την εικόνα του αγώνα. Δεν «ήταν» ο Αστέρας ομάδα να χάσει με αυτό το σκορ. Αλλά… γι’ αυτό έχει ο ΠΑΟΚ τον Πασχαλάκη για να δίνει και αυτός λύσεις, όταν όλοι οι άλλοι που βρίσκονται μπροστά του, μπορεί να έχουν κακές στιγμές όπως δηλαδή συνέβη στο χθεσινό πρώτο ημίχρονο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Αστέρας με εντυπωσίασε με την ευκολία που δημιουργούσε. Ήταν μία ομάδα όπου χαφ και επιθετικοί βρίσκονταν γρήγορα και με κλειστά μάτια πάνω στο παγωμένο χορτάρι του γηπέδου. Ναι μεν είχε και ο ΠΑΟΚ τα γνωστά του θέματα στα χαφ, στις δεύτερες μπάλες τους, στις αμυντικές του μεταβάσεις, αλλά ο τρόπος που οι γηπεδούχοι έβγαιναν μπροστά, ήταν εκπληκτικός. Οι τελικές ήταν 9-1!!

Όπως είχε πει πρόσφατα και ο Βιεϊρίνια (ο Θεός θα του δώσει πίσω πολλά για την απόφαση να τα παρατήσει όλα στην Γερμανία για να γυρίσει πίσω στην ομάδα του και να σηκώσει τίτλους)… «πολλές φορές διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το πρώτο ημίχρονο και μπαίνουμε καλύτερα στην επανάληψη». Έτσι και έγινε. Ο ΠΑΟΚ σοβάρεψε, συγκεντρώθηκε, δεν απειλήθηκε και όταν ο Μεγάλος Πορτογάλος αρχηγός έστησε την μπάλα στο 65΄ πολλοί θυμήθηκαν τον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο Βιεϊρίνια την έστειλε εκεί που ήθελαν οι ΠΑΟΚτσήδες και από εκεί και μετά, πολλά άλλαξαν.

Ο Αστέρας λύγισε και έχασε κάθε έλεγχο… Ο ΠΑΟΚ βέβαια είχε ξεπεράσει το γκολ του Μπίσεσβαρ που ακύρωσε ο βοηθός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αστέρας δεν ξεπέρασε το 0-1. Διαφορά νοοτροπίας και αυτή…

Διαφορά ο Πασχαλάκης, διαφορά ο Βιεϊρίνια, διαφορά η νοοτροπία, αλλά και η δυναμική που έβγαλε ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν τώρα τελευταία.

Χθες ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το κενό του Πρίγιοβιτς πιο εύκολα, μια και ήταν εκτός έδρας αγώνας, όπου και η κατοχή ήταν λιγότερη, αλλά και δεν… χρειάζονταν τόσο έντονα ο φορ περιοχής. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει και να καλύψει αυτό το κενό που ίσως φανεί τώρα που Πανιώνιος, ΟΦΗ, και ΠΑΣ, θα κλειστούν πίσω και ο ΠΑΟΚ θα φέρνει την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή πολύ πιο συχνά από ότι στην Τρίπολη. Βεβαίως ΚΑΙ στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά και πολλές άλλες φορές, φάνηκε και το θέμα του ΠΑΟΚ στα χαφ. Γρήγορα και γυμνασμένα πόδια με δυνατά πνευμόνια ψάχνει ο Δικέφαλος, με τον Λουτσέσκου βέβαια να μην αρέσκεται στα εξάρια. Άντε να δούμε πόσο θα τον βοηθήσουν να πάρει το πρωτάθλημα…

Παρολ’ αυτά το 0-3 που κανονικά ήταν 0-4, έγραψε και κράτησε την βαθμολογική απόσταση στους οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει κερδίσει δέκα λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Και όμως! Έγινε και αυτό στο φετινό πρωτάθλημα κατά του πρωτοπόρου! Άλλη μία μεγάλη φάση στην οποία αδικείται κατάφωρα. Μετά τις αποβολές με τον Αστέρα στο πρώτο ματς, μετά το γκολ Άκπομ στη Νέα Σμύρνη, το πέναλτι Ζαμπά στο Ηράκλειο, τα πέναλτι με την Λάρισα, με τον Απόλλωνα, τα οφσάιντ στο Καραϊσκάκη, την καρατιά στον Πασχαλάκη στη Λαμία, το πέναλτι στο Περιστέρι είχαμε και τα χθεσινά από τους βοηθούς στο πρώτο ημίχρονο. Οφσάιντ ο Καλτσάς στο πρώτο τετ α τετ,

Κανένα οφσάιντ ο Μπίσεσβαρ

που θα άνοιγε το σκορ πολύ νωρίτερα κύριε Παράσχο και εφόσον αυτό συνέβαινε στο 20΄ και όόόλα όσα ακολούθησαν του 65΄ θα μπορούσαν να γίνουν πολύ νωρίτερα…

Δεν «μπορούσαν» όμως Κωνσταντόπουλος και Κουρομπύλια!

Τέλος πάντων είναι να αναρωτιέσαι: Μα να υπάρχει… τόσος κόσμος που περιμένει γκέλα του ΠΑΟΚ και παρασύρεται με αυτό τον τρόπο;

Πόσο και πόσοι θα εκτεθούν ακόμη στο μοναδικό πρωτάθλημα της σύγχρονης Ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας που ο πρωτοπόρος είναι και ξεκάθαρα ο πιο αδικημένος.

Θέλετε να θυμίσω και πάλι τις 11-12 απίστευτες φάσεις που σχετίζονται με 8-9 ματς του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα; Όχι καλύτερα. Προς το παρόν ας μείνουμε στο τι γράφει η βαθμολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.