Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μπαΐροβιτς

Γιώργος Ντυμένος
Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μπαΐροβιτς

bet365

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο 23χρονος Σουηδός επιθετικός, Αντμίρ Μπαΐροβιτς, όπως ανακοίνωσαν τα «καναρίνια».

Ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη σουηδική Γκέφλε, βρισκόταν από χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού και μάλιστα παρακολούθησε από το Περιστέρι την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Κυριακή με Super Derby προσφορές*! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στη συνέχεια πήγε στο Αγρίνιο και ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020, ενώ επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «9».

Ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος πέρυσι με την Γκέφλε σημείωσε 8 τέρματα σε 22 παιχνίδια, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε στο επίσημο σάιτ του Παναιτωλικού: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα μια τέτοια καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα δουλέψω για να ανταποδώσω βοηθώντας την ομάδα, πετυχαίνοντας γκολ και ικανοποιώντας τους φιλάθλους του Παναιτωλικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα