Στα «άσπρα» το γήπεδο του Αστέρα πριν τον ΠΑΟΚ (pic & vid)

Gazzetta team
Στα «άσπρα» το γήπεδο του Αστέρα πριν τον ΠΑΟΚ (pic & vid)

bet365

Χιονισμένο είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης», αφού σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Αρκαδία και έχει ντύσει στα «λευκά» το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

H κατάσταση στην Τρίπολη, καθώς και στα γύρω χωριά της Αρκαδίας ήταν σαφώς επηρεασμένη από την έντονη χιονόπτωση το Σάββατο (12/01), με δρόμους να κλείνουν και την κυκλοφορία να απαιτεί αντιολισθητικές αλυσίδες και άλλα μέτρα προφύλαξης.

Στο γήπεδο τους Αστέρα το τοπίο θυμίζει... χιονοδρομικό κέντρο, αφού ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες έχουν ντυθεί στα «άσπρα»! Μάλιστα αναβλήθηκε και ο προγραμματισμένος για το μεσημέρι αγώνας των Αρκάδων με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15.

Μέσω social media ο Αστέρας κοινοποίησε την κατάσταση του γηπέδου του, όλα αυτά μια μέρα πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική της Super League.

#asterastripolisfc #snow #snowyday #white

A post shared by AsterasTripolisFC Official (@asterastripolisfc) on

Πάντως την Κυριακή (13/01) η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει αισθητά και άπαντες αισιοδοξούν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την απρόσκοπτη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα