Ενοχλήσεις ο Γιουνές, επανεξετάζεται ο Σιώπης

Ενοχλήσεις ο Γιουνές, επανεξετάζεται ο Σιώπης

Gazzetta team
Ενοχλήσεις ο Γιουνές, επανεξετάζεται ο Σιώπης

bet365

Ο Χαμζά Γιουνές ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα προς το τέλος της σημερινής (10/1) προπόνησης του Άρη δίχως όμως να υπάρχει ανησυχία για τον αγώνα με τη Λαμία.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… «Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την αυριανή προπόνηση (οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο») θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Μανώλη Σιώπη (διάταση στο δικέφαλο), ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία) συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο Χαμζά Γιουνές προς το τέλος της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικά αποχώρησε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα