Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

Γιώργος Τσακίρης
Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

bet365

Οριστική και ολική ανατροπή στην υπόθεση της συνέχισης της συνεργασίας του Τάσου Μπακασέτα με την πρωταθλήτρια, καθώς πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές.
Ευχάριστα μαντάτα με το... καλημέρα του 2019 για την Ένωση! Ο Τάσος Μπακασέτας ανανεώνει με την πρωταθλήτρια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Δευτέρα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά και να τον χρησιμοποιήσει. Η ολική ανατροπή στην υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ είναι γεγονός και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία μετά το ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή...
Εννοείται πως λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχουν ακόμη αν και τα δεδομένα ήταν λίγο πολύ γνωστά πριν την αρχική ρήξη στην ίδια υπόθεση. Προφανώς τα δεδομένα είναι αυτά που ήθελε η πλευρά της ΑΕΚ σε οικονομικό και χρονικό διάστημα, όμως όλα θα γίνουν γνωστά στο αμέσως επόμενο διάστημα όταν και θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του "Μπάκα".
Πρόκειται για ένα deal που υποδέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της πρωταθλήτριας. Ειδικά ο προπονητής της ομάδας και οι Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης οι οποίοι έκαναν κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα