Το «όχι» της Τοντέλα για Ράμος και οι Μαραφόνα - Κότνικ...

Το «όχι» της Τοντέλα για Ράμος και οι Μαραφόνα - Κότνικ...

Δημήτρης Τομαράς
Το «όχι» της Τοντέλα για Ράμος και οι Μαραφόνα - Κότνικ...

bet365

Η διοίκηση της Τοντέλα μέσω του ισχυρού της άνδρα τονίζει πως δεν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ή αλλού για τον Ράμος και ότι δεν παραχωρείται. Πάντα στο προσκήνιο οι Κότνικ και Μαραφόνα...

Ο 27χρονος γκολκίπερ της Τοντέλα είναι βασικός φέτος στο πρωτάθλημα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 όμως η Record - όπως σας έχουμε μεταφέρει - γράφει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του. Για τον Κλαούντιο Ράμος έκανε δήλωση ο πρόεδρος της Τοντέλα, Γκιλμπέρτο Κοϊμπρα. Μιλώντας στην συνάδελφο στην Πορτογαλία, Κλαούντια Μαρτίνς, τόνισε ότι «δεν έχουμε καμία πρόταση ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από αλλού για τον Ράμος». Επίσης μέσα από τις τοποθετήσεις του φανέρωσε πως ο σύλλογος δεν θέλει να παραχωρήσει τον Ράμος.

Για τον Ολυμπιακό πάντως παραμένει για τα καλά στο προσκήνιο ως αντί-Γιαννιώτης ο Κότνικ. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του 31χρονου Μαραφόνα της Μπράγκα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα