Ο ΠΑΟΚ ζήτησε... συγγνώμη από τον Μέσι! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε... συγγνώμη από τον Μέσι! (pic)

bet365

Δεν πέρασε απαρατήρητη η «πρωτιά» του «Δικεφάλου» στις αναζητήσεις της Wikipedia για το 2018 από τους «ασπρόμαυρους», που ζήτησαν συγγνώμη από τον… Μέσι και τους υπόλοιπους!

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Τσέλσι και σούπερ αποδόσεις στο League Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα με τις περισσότερες προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών του Wikipedia για το 2018, αφήνοντας πίσω του παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και ανταγωνιστικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Αυτή η πρωτιά δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που ξεκίνησε με το… δεξί τις αναρτήσεις της στον επίσημο λογαριασμό στο twitter για το 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα