Δεν θα περιμένει... εσαεί τον Στραντ

Γιώργος Ντυμένος
Δεν θα περιμένει... εσαεί τον Στραντ

bet365

Ο Σουηδός μπακ θα ξεκινήσει προετοιμασία με την Ντάλκουρντ και στον ΠΑΣ δεν θα βρίσκονται... συνέχεια εν αναμονή στην υπόθεσή του

Θέλτα – Αθλ. Μπιλμπάο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σε «σήριαλ» τείνει να μετατραπεί το τι μέλλει γενέσθαι με το «φλερτ» του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σίμον Στραντ. Ο 25χρονος αριστερός μπακ θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει το παρών στην προπόνηση της Ντάλκουρντ που ξεκινά προετοιμασία και ίσως ξεκαθαρίσουν πολλά. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» καλύπτει οικονομικά τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα της Σουηδίας που ανήκει ο παίκτης αλλά «ψάχνεται» να φύγει επειδή υποβιβάστηκε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα περιμένει... εσαεί την απόφασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα