Η έξτρα δουλειά του Σολδάνο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Η έξτρα δουλειά του Σολδάνο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η έξτρα δουλειά του Σολδάνο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

bet365

Ο Φράνκο Σολδάνο δουλεύει με το... καλημέρα και παραπάνω διότι εκτός των άλλων θέλει να μάθει άμεσα και τα συστήματα του Ολυμπιακού και να μπει για τα καλά στο κλίμα του συλλόγου.
Ο Αργεντίνος φορ μπήκε... φουριόζος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση και την επισημοποίηση της μεταγραφής του.
Ο 24χρονος Σολδάνο δουλεύει έξτρα από την πρώτη μέρα και ένα σκέλος είναι το να μάθει σωστά και καλά τα συστήματα των Πειραιωτών. Και αυτό διότι ο Φράνκο Σολδάνο επιζητά να μπορέσει να προσφέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή έχοντας προσαρμοστεί ανάλογα. Ο ίδιος ο Σολδάνο από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει πως είναι διαθέσιμος με τον Μαρτίνς πάντως να έχει - όπως πάντα - τον δικό του τρόπο προσέγγισης και διαχείρισης των νέων παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα