Άρση της αποχής από τους διαιτητές αλλά με οριακό ποσοστό!

Δημήτρης Τομαράς
Άρση της αποχής από τους διαιτητές αλλά με οριακό ποσοστό!

bet365

Σε ποσοστό λίγο πιο πάνω από το 50% βγήκε απόφαση υπέρ της άρσης της αποχής των διαιτητών. Σχεδόν όλοι οι βοηθοί ψήφισαν κατά της άρσης της αποχής. Δυσαρέσκεια στις τάξεις των ρέφερι για την Λίγκα!

Λίγο μετά τις 18.00 προέκυψε ότι οι διαιτητές σε οριακό ποσοστό αποφασίζουν να προχωρήσουν σε άρση της αποχής τους. Υπέρ της άρσης ήταν λίγο πιο πάνω από το 50% ενώ σχεδόν όλοι βοηθοί διαιτητών ψήφισαν αρνητικά! Αυτό σημαίνει πως κατεβαίνουν κανονικά και στο Κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα! Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι αρχικές πληροφορίες που είχε μεταφέρει το Gazzetta. Πλην όμως υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό ποσοστό δυσαρέσκειας ενώ στις τάξεις των ρέφερι υπάρχει μεγάλη ενόχληση και για την εν γένει στάση της Super League.

Πέραν τούτου πρέπει να τονιστεί ότι η Λίγκα είχε αποφανθεί συνέχιση πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική όμως πολλά θα κριθούν από το Διαιτητικό όπου έχει προσφύγει ο Ολυμπιακός, ζητώντας το πρωτάθλημα να αρχίσει από την 16η αγωνιστική. Το Διαιτητικό συνεδριάζει την Δευτέρα και θα αποφασίσει άμεσα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED