«Με προσέγγισε η Παρτιζάν, αλλά προτιμώ τα... ερυθρόλευκα!»

Gazzetta team
«Με προσέγγισε η Παρτιζάν, αλλά προτιμώ τα... ερυθρόλευκα!»

bet365

Ο Αλέξα Βουκάνοβιτς, «κανονιέρης» της σερβικής Νάπρεντακ με 12 γκολ σε 20 αγώνες στη φετινή σεζόν, μίλησε για την καριέρα του κι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Παρτιζάν, του Ερυθρού Αστέρα αλλά και του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως προτιμάει τα ερυθρόλευκα ως χρώματα!

Πρώτος σκόρερ της σερβικής Superliga, «καυτό» όνομα στη χώρα του, αλλά όπως φαίνεται και πόλος έλξης βλεμμάτων από... Ελλάδα μεριά φαίνεται πως είναι ο 26χρονος (18/06/92) Αλέξα Βουκάνοβιτς.

Μιλώντας στη σερβική ιστοσελίδα fudball.hotsport.rs, ο σέντερ φορ της Νάπτεντακ μίλησε για την φετινή του πορεία, αποκαλύπτοντας τις κρούσεις που έχει δεχθεί από την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς και τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας την προτίμησή του σε περίπτωση που έπρεπε να διαλέξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή του:

- Υπάρχει η εντύπωση πως θα φύγεις από τη Σερβία σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τι θα λάβεις υπόψη σου ώστε να αλλάξεις ομάδα;

Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτομαι μια άμεση αλλαγή. Θέλω να βελτιωθώ, να αφήσω τον καιρό να δουλέψει υπέρ μου και όταν έρθει η ώρα, θα δω τις επιλογές μου και θα κάνω την καλύτερη δυνατή.

- Έχεις ακούσει για το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός;

Φυσικά. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εξακολουθεί να υπάρχει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης.

- Είχες την ευκαιρία να δοκιμαστείς σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο παρελθόν;

Πέρυσι είχα την ευκαιρία να αφήσω το σερβικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αποφάσισα να μην το κάνω και να παραμείνω στη Νάπρεντακ, ώστε να βελτιωθώ και να αποκτήσω εμπειρίες. Δεν το μετανιώνω.

- Εκδήλωσαν ενδιαφέρον η Παρτιζάν ή ο Ερυθρός Αστέρας; Θα ήθελες να παίξεις σε κάποια από τις δυο;

Είχα προτάσεις και από τους δυο, την άνοιξη από την Παρτιζάν και πέρυσι από τον Αστέρα. Πάντως, όσον αφορά τα χρώματα, προτιμώ τα ερυθρόλευκα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα