«Η Ρέιντζερς θα μπορούσε να κοιτάξει τον Κουλούρη»!

«Η Ρέιντζερς θα μπορούσε να κοιτάξει τον Κουλούρη»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Η Ρέιντζερς θα μπορούσε να κοιτάξει τον Κουλούρη»!

bet365

Σε θέμα με τους μεταγραφικούς στόχους που θα μπορούσε να τσεκάρει η Ρέιντζερς στη χειμερινή περίοδο ώστε να δυναμώσει η ομάδα του Τζέραρντ και να διεκδικήσει τον τίτλο στην Premiership Σκωτίας, συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη!

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας επιθετικός του Ατρόμητου με 11 γκολ σε 13 ματς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, συμπεριλήφθηκε στα ονόματα τα οποία παρουσίασε η Daily Record ως περιπτώσεις που θα ήταν εφικτές για τους «διαμαρτυρόμενους» στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

«Όπως ακριβώς και ο Μορέλος, έτσι και ο Κουλούρης λατρεύει να παίζει μέσα στην περιοχή αλλά βοηθάει και ως all-round μονάδα στο παιχνίδι. Επιτυχημένος μοντέρνος επιθετικός, έχει.. σχεδόν τα πάντα. Μπορεί να φτιάξει παιχνίδι, ν' αντιμετωπίσει με δύναμη τους αμυντικούς και να σκοράρει. Δεν έχει σημασία πως θα πετύχει τη μπάλα, με το δεξί πόδι, το αριστερό ή το κεφάλι. Σκοράρει με κάθε τρόπο.

Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό ότι έχει πιάσει τρομερή φόρμα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με σκληρούς αμυντικούς, όπως το αντιλήφθηκε πολύ καλά και η Σέλτικ από τα ματς με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

Το κόστος του εκτιμάται στα 2 εκατ.λίρες και είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στη Ρέιντζερς τις λύσεις σε ζόρικα ματς» αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Record.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα