Σολδάνο: «Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό» (vid)

Σολδάνο: «Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Σολδάνο: «Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Φράνκο Σολδάνο, που εμφανίστηκε έτοιμος να σκοράρει και να «θυσιαστεί» για το καλό της νέας του ομάδας.

Ο Αργεντινός φορ έφτασε σήμερα στην Ελλάδα κι αφού πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τα ερυθρόλευκα, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Όλοι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί από την ώρα που έφτασα εδώ. Οι στόχοι μου είναι πολύ ξεκάθαροι. Να βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Πέρα απ' αυτό, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω οι οπαδοί να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ. Πέρα από το ότι είμαι ένας επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ, είμαι κι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης. Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι Πειραιώτες στα social media με την πρώτη μέρα του Σολδάνο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα