Την Πέμπτη έρχεται ο Κρστίσιτς!

Την Πέμπτη έρχεται ο Κρστίσιτς!

Gazzetta team
Την Πέμπτη έρχεται ο Κρστίσιτς!

bet365

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την Σερβία οι 28χρονος χαφ αναμένεται πιθανότατα αύριο στην Ελλάδα για να τελειώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην Αθήνα.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ερυθρό Αστέρα είναι δεδομένη και είναι στις 500.000 ευρώ, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Νέναντ Κρστίσιτς για συμβόλαιο 3,5 ετών. Ολα αυτά, θα επισημοποιηθούν μετά την άφιξη του Σέρβου χαφ στην Αθήνα, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί αύριο Πέμπτη (3/1). Αυτό υποστηρίζουν, δηλαδή, τα ΜΜΕ της Σερβίας, αναφέροντας ότι ο έμπειρος χαφ αναμένεται να ταξιδέψει για Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ενωση, υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο με απολαβές 600, 650 και 700.000 ευρώ ανά χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα