Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σολδάνο (pic)

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σολδάνο (pic)

Gazzetta team
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σολδάνο (pic)

bet365

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι και με τη «βούλα» παίκτης του Ολυμπιακού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Γεμάτη… Σολδάνο ήταν η σημερινή ημέρα για τους Πειραιώτες, που υποδέχθηκαν το πρωί στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Αργεντινό επιθετικό, στη συνέχεια τον συνόδεψαν για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια σε ό,τι τυπικό απέμενε για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Σολδάνο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους», που ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του μέσω Twitter.

Όσον αφορά τις απολαβές του, αυτές έγινε γνωστό από ημέρες ότι θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ.

Φράνκο Σολδάνο καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / @FraancoSoldano welcome to Olympiacos!#olympiacos #transfer #welcome #FrancoSoldano #WelcomeFranco pic.twitter.com/RKGAhGulOy

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 2 Ιανουαρίου 2019

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα