Απόλλων για Σικαμπάλα: «Έρχεται να μας πει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο»

Απόλλων για Σικαμπάλα: «Έρχεται να μας πει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο»

bet365

Το «σίριαλ» Σικαμπάλα αναμένεται να έχει κι άλλα «επεισόδια» για τον Απόλλωνα, με τον παίκτη να καταφθάνει αύριο (03/01) στην Ελλάδα και να έχει συνάντηση με τον σύλλογο.

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Σικαμπάλα δεν εμφανίστηκε ποτέ στις προπονήσεις του Απόλλωνα, με τους ανθρώπους της «Ελαφρας Ταξιαρχίας» να κάνουν σαφές πως δεν θα αφήσουν τον Αιγύπτιο να συνεχίσει τα «παιχνίδια» του.

Ανέφεραν μάλιστα πως θα προχωρήσουν σε εξάμηνη διακοπή -και όχι λύση- του συμβολαίου του, υποστηρίζοντας ότι θα παρατείνουν την παραμονή του ως τον Ιανουάριο.

Από τον Απόλλωνα ισχυρίζονται πως η FIFA προβλέπει ότι σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου τώρα, ενώ ο δανεισμός λήγει το καλοκαίρι, τότε ο παίκτης θα «χρωστάει» στον σύλλογο ακόμα έξι μήνες από τη συμφωνία τους κι αυτό θα είναι προς όφελος του δεύτερου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, ο «Σίκα» αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (03/01). Αυτό που γνωρίζουν, από το περιβάλλον του παίκτη, είναι ότι θα τους πει πως θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Πάντως ακόμα κι αυτή να είναι η πρόθεση του Σικαμπάλα, από τον σύλλογο ξεκαθαρίζουν πως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι του και να μη δεχθούν την οποιαδήποτε δικαιολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα