Το διαζύγιο με Μάβραϊ, ο Βέλεθ και στην αγορά για στόπερ

Το διαζύγιο με Μάβραϊ, ο Βέλεθ και στην αγορά για στόπερ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το διαζύγιο με Μάβραϊ, ο Βέλεθ και στην αγορά για στόπερ

bet365

Η νέα αλλαγή των δεδομένων στην υπόθεση του Μέργκιμ Μάβραϊ βάζει τον Άρη στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Είναι οριστική η συμφωνία του Άρη με τον Αλβανό στόπερ για τη λύση του συμβολαίου του και απομένει να διευθετηθούν τα τυπικά για να εκδοθεί το διαζύγιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από τους «κίτρινους».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση απέκτησε άλλη τροπή από τη στιγμή που ο παίκτης έλαβε πρόταση από γερμανική ομάδα. Ήταν γνωστός ο προβληματισμός των ανθρώπων του Άρη για το επίπεδο των εμφανίσεων του, ωστόσο υπήρχε η πρόθεση διατήρησής του. Αυτό εξάλλου είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Σάββα Παντελίδη πριν από λίγες ημέρες. Η πρόταση από ομάδα της Bundesliga 2 άλλαξε τα δεδομένα, στο μυαλό του Μάβραϊ μπήκε η σκέψη της αποχώρησης κι έτσι απομένει πλέον να υπογραφούν τα συμφωνητικά για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Μάβραϊ, βάζει πλέον τον Άρη σε διαδικασία εύρεσης ενός στόπερ, προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι Παντελίδης, Διαμαντόπουλος.

Νέα κρούση από Ταραγόνα στον Βέλεθ

Στο μεταξύ, με νέο δημοσίευμά της η «diaridetarragona.com», σημειώνει το ενδιαφέρον της Ταραγόνα για τον Φραν Βέλεθ και για την ακρίβεια ότι ήδη έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Σημειώνει επίσης ότι ο Βέλεθ είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής στην ομάδα της γενέτειράς της. Επί της ουσίας δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται το ενδιαφέρον της Ταραγόνα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα